lauantai 28. heinäkuuta 2012

#2 Puomitunti

Olin perjantaina Sarilla viimesellä kesätunnilla. Meillä oli puomeja ja menin Aabralla :) Laitoin sen valmiiksi ja mentiin kentälle. Otettiin alkuverkat ja löysin Aabran kans raviin hyvä tahdin. Aluks ratsastettiin suoralla kuutta puomia, jotka oli tarkotuksella vinossa, että keskelle osuttas. Sitte mentiin ympyrällä kolmea puomia ja alettiin nostaan laukkaa toiselta puomilta kolmannelle. Jonku aikaa mentii vapainohjin, koska harjoteltiin pohjetyöskentelyä. Välillä oli aika hankalaa ja ratti hävis johonki :D "Sama asia, juna pysyy raiteilla ja hevonen pohkeiden välissä." Tuntu aluks vaikeelta kevyessä istunnassa, vapainohjin tuo pohjetyökentely, mutta ku alettii keräilee ohjat, nii se lähtiki sujumaa! Sitte vielä laukattii koko ympyrää puomeilla. Tällä kertaa laukka ei silleen karannu käsistä, mutta oli vaikee saada pysyyn ympyrällä, ku Aabra pyrki koko ajan uralle laukkaamaan. Lopuksi vielä tultiin laukassa kahta puomikasaa suoralla. Tässä Aabruli vähä kaasutteli, ja otti välissä kunnon loikanki puomien yli. Laskettiin askelia puomien välissä ja perus oli yks :D En saanu hoitaa Aabraa, koska se jatko toisella tunnilla ): Menin harjaileen Kallea, jolla haluaisin myös mennä pitkästä aikaa!

Leiriltä kuva Aabrasta, koska ei ollu kuvaajaa )::

Varasin syksylle vakkaripaikan keskiviikoksi, mutta Sari sanoki, että se suosittelis kausikorttia, jolla pääsis parempaan ryhmään. Pitäs vaa hankkia seuran jäsenyys tai green card. Aattelin ostaa green cardin ja sitte sen kausikortin. Olikoha 17 kertaa 360e ? Mutta Sari sano, että vaikka ostasin green cardin (25e) ja kausikortin, se olis silti halvempi ku kertamaksut. Ja ne kertamaksutkiha nousee 22e :d Saa nähä mihi porukat suostuu :D

Sunnuntaina Neea ois tulossa meille ja koska Sarin talli on nyt kesätauolla, käytäs Oulunsalossa ratsastaan. Pitäs svaa saaha joku kolmanneksi, ku varataan kolmen hengen erillistunti :) Haluaisin kokeilla Unicumia. Se vaikuttaa tosi mukavalta. Toivottavasti siellä ois nyt mukava tunti, ku otetaan yksäri :D Viimeksi Oulunsalossa menin Lesterillä. Sen kans oli vähä hakusessa noi pohkeenväistöt /:

♥:llä Annika

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)