maanantai 6. elokuuta 2012

#3 Viola♥

Heei :) Sarilla on nyt kesätauko, ja tunnit alkaa vasta 14.8. Kävin sit tänää Aaltokankaalla ratsastamassa Neean ja Tuulin kans. Oltii varattu meille kolmelle vaa tehotunti. Menin siis Violalla, ja oisko ollu säkä jotai 160... Neea meni Powerilla ja Tuuli Tihtalla. Nauroin, ku Neea toivo jotai ponia ja sai meistä kaikista isoimma hevosen, vaikka lyhin onki (; Pari tallilaista tuli näyttämään tarhat, missä hevoset oli. Haettii ne sit sisää ja alettii harjailee. Puhistin kaviot ja kello oliki jo kymmentä vaille, ku aloin laittaa satulaa ja tuli vähä kiire :D Laitoin nopeesti satulan, suitset ja takasuojat jonku tytö kans. Sitte talutin Violan kentälle ja Power ja Tihti ootti jo. Meillä oli puoli kenttää, koska toisessa päässä meni kaks tyttöö itsenäisesti. Kiristin vielä satulavyön ja nousin selekää.

Viola oli aluksi mukava, mutta sitte ku otin raipan nii se vähä säikähti ja oli lähtä. Heitin nopee raipan pois, nii se rauhottu. Mentii isolla ympyrällä melkee koko tunti. Eka vaa käynnissä ja sitte ravissa keventäen. Viola tuntu hyvältä vasemmassa kierroksessa, mutta oikeessa kierroksessa ravi oli hassu ja sitä oli hankala keventää. Entiiä mistä se johtu, muttaku toisen kerra mentii oikee kierros nii se oliki normaali :D Mentii sit vasenta kierrosta käynnissä ja lähettii väistättää takapäällä. Just enne tuntia sanoin, että mitä tahansa muuta mutta ei väistöjä :D Siinä niitä sitte tehtiin, ja en osannu... Vasempaa kierroksee oli tosi hankalaa, mutta vaihettii suunta nii oliki paaaaaljo helepompi :) Laukattii vähä kumpaanki suuntaa ja sitte testattii uuestaa väistättää takapäätä vasemmalla kierroksella. Suju se sitte vähä paremmi. Lopuks vielä mentii neliössä ja joka kulmassa tehtii ympyrä. Käveltii loppukäynnit siinä ja vietii tallii.

Harjasin Violan vaa nopeesti ja vein varusteet paikallee. Iskä oli tullukki jo hakeen ja soli ottanu puhelimella pari kuvaa, koska kuvaajaa meillä ei ollu ): Voisin mennä tuonne uuestaanki ja opettajasta tykkäsin. Oli kannustava, mutta silti tarkka, että tekee mitä pyydetään :)

♥:llä annnnika

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)