torstai 23. elokuuta 2012

#5 Royal Prince♥

Menin eilen Sarin tallilla kakkostunnin Prinssillä. Olin toivonu Prinssiä ja jeee sain sen :) Mun piti vaa laittaa satula, ku se oli menny edellisellä tunnilla ilman satulaa. Laitoin satulan ja ku lähdin käveleen, tuntu jo sillon tosi laiskalta. Meitä oli sillä tunnilla neljä, koska loput meni itsenäisellä kentällä. Lähettii ravaan pääty-ympyröillä. En saanu Prinssiä liikkumaan ollenkaan! Yksinkertasesti mulla ei toiminu pohkeet ja Prinssi mateli sen takia eteenpäin. Oli tarkotus asettaa kunnolla siinä ympyrällä ja mennä puomien keskeltä, joita oli ympyrällä siis kaksi. Eka en voinu keskittyä ees asettamiseen, ku oli kova homma saaha mun pohkeet toimimaa. Käytin ääntä ja välillä raippaa ja pohkeita paljo, mutta en saanu liikkumaan reippaasti. Noh, sittehä Sari meni käymää selässä ja Prinssi liikku oikei reippaasti muodossa ja pyrki eteenpäin.

Sain Prinssin takas, ja aluksi tuntu tosi hyvältä ja reippaalta. Sitte se taas lopahti, koska minä :D Alettii tehä siirtymisiä. Puomien välissä piti mennä käyntiä ja muuten ravata. Siirtymiset meni tosi hyvin, mutta ravin vauhti ei tosiaa ollu kummonen. Asettaminenki oli tosi hankalaa koska pohkeet, taino sisäpohje ei ajanu ulospäin. Siirryttii siihen, että laukataan puolet ja ravataan puolet ympyrästä. Ravi hidastu käynniksi aina just ku ois pitäny nostaa laukka. Kyllä se sitte nousi, mutta oli tosi laiskaa ja ei kestäny kauaa. Seuraava tehtävä oli laukata pääty-ympyrä, ravata suora ja taas laukata ympyrä päätyyn. En saanu Prinssiä laukkaamaan koko ympyrää tai jos laukka pysy, kääntyminen oli hankalaa... Raviki tuntu tosi hitaalta. Ainaku laukkasin, mun jalustimet oli hankalat ja pari kertaa tippuki. Tiiän, että se johtu siitä ku jännitin jalkoja :d Se, että vielä piti asettaa näissä kaikissa tehtävissä normaalia enemmän, teki kaikesta vaikeeta.

Leiriltä. Prinssi♥


Otin jalustimet pois lopputunnista suju paljo paljo paljo paremmi :) Sain jalat rennoiksi ja pohkeet rupes toimimaan. Laukkasin vähä matkaa ja ravailin. "Jees, tätä ois pitäny olla koko tunti!" Toi tunti oli hermojen hallintaa :D Välillä tuntu, että saatanan poni nyt liikettä! Eihä se tietenkää oo Prinssin vika, jos en osaa laittaa sitä liikkeelle... Siltä se vaa tuntu, mutta kai mä opin ratsastaan myös niitte virheitten kautta. Vein Prinssin karsinaa ja otin varusteet pois. Oon itekki huomannu, että ku Prinssi ei oo kiinni, se on paljo kiltimpi :) Jos sitä pelkää, se puree ja potkii. Harjailin ja otin pintelit pois. Eka kerta, ku ite uskalsin puhistaa Prinssin kaviot! Vein Prinssin metsätarhaan ja se oli tosi laiska siinäki kävellessä. Mun piti iha oikeesti vetää sitä perässä :D Kävin hoitamassa Hopon ja kattelin muitten tunteja. Toivoin ens kerralle taas Prinssiä, koska haluan saaha sen toimimaan. Toivoin myös Aabraa ja Azizaa :) Pahoittelen edelleen, että kuvia ei ole, koska kamera on rikki ):  

Tän tekstin perusteella ei saa ajatella, että syytin tai syytän virheistä Prinssiä, koska niin se ei ole! Tiedän, että _kaikki_ ovat omia virheitä ja niitä kehitän parhaani mukaan. Tämä tunti ei ollut parhaimmasta päästä, mutta Prinssi on ihana♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)