maanantai 24. kesäkuuta 2013

#79 Koulua kangilla

Omasta mielestäni pitkän tauon jälkeen pääsin vihdoin ratsastamaan. Futis on vienyt niin paljon aikaa, etten ole ehtinyt käydä kuin kerran tallilla viime postauksen jälkeen. Innoissani toivoin tunnille Saporoa, mutta jouduin taas pettymään. Listassa luki Lester. Olisin mennyt mieluummin kellä tahansa muulla, ja kukaan ei halunnut edes vaihtaa kanssani. Milloinkahan pääsen menemään Saporolla...?

Varustin Lesterin Reetan kanssa, joka toimi myös kuvaajanani. Kaverieni suostuttelun jälkeen päätin mennä kangilla, mikä oli hyvä päätös. Lester nimittäin toimi kangilla helposti ja vaivattomasti. Minulla oli vain hieman säätöä ohjien kanssa, sillä tuo oli vasta toinen kerta kun menen kangilla.
Verkkasin normaalisti ja totesin, että Lesterin askeleet ovat ihan hirveät istua. Ruuna oli kuitenkin hyvin kuulolla ja toimi pehmeillä avuilla koko ajan. Ratsastettiin melkein koko tunti ravissa niin, että kulmiin ja pitkien sivujen keskelle tehtiin voltit. Volttien välissä olevilla suorilla taivuteltiin hevosia ulospäin. Voltit sujuivat kaikista parhaiten, kunhan muistin pitää ulko-ohjan kädessä.
Kun oltiin ratsastettu molempiin suuntiin, lisättiin tehtävään laukkaa. Lyhyet sivut mentiin edelleen ravissa, mutta pitkillä sivulla laukattiin. Lesterillä laukat nousivat hyvin, mutta volteilla vauhti meinasi hiipua. Istuminen tuon ruunan askelissa oli edelleen vaikeaa minulle, mutta ei tuntunut yhtä pahalta kuin alkutunnista. Paljon hyviä pätkiä tuli, mutta sekaan mahtui myös muutamat peruuttelut kovan käteni johdosta.
Olen oikeastaan ihan tyytyväinen tuntiin, mutta en edelleenkään tykkää Lesteristä. Voin kuitenkin huomata hurjan kehityksen siitä, kun viimeksi kouluilin tuolla ruunalla. Silloin en osannut pitää tuntumaa suuhun enkä nostaa oikeita laukkoja. Varsinkin harjoitusravissa istuminen tuotti tuolloin paljon ongelmia! Ehkä voisin tehdä jonkinlaisen kehityspostauksen kuvien ja videoiden kera. Mitä mieltä olette?

♥:llä Annika

6 kommenttia :

 1. Tee vaan kehityspostaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin katsoa milloin saan aikaiseksi tehdä sen (:

   Poista
 2. tee vaan sellainen kehityspostaus! :))

  VastaaPoista
 3. Hieno Blogi millä muokaat sun videoita ja kuvia ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Sony Vegas Pro 10.0 toimii muokkausohjelmanani (:

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)