sunnuntai 22. syyskuuta 2013

#101 Paljon onnea vaan...

Lauantaina tapahtui se, mitä oli odotettu kauan. Oulunsalon Ratsastuskoululla pidettiin ratsastuksen opettajallemme syntymäpäiväjuhlat, jota varten meidän oli täytynyt suunnitella esitys. Sen toteuttaminen vaati paljon harjoittelua ja erilaisia ideoita epäonnistumisia unohtamatta. Ei se mitään, koska minulla ainakin oli hauskaa!

Esityksemme aiheena oli siis tanssi, johon liitettiin ratsastus mukaan. Haastavinta oli se, että kukaan esityksen tanssijoista ei osannut oikeasti edes tanssia. Helppoja liikkeitä toisensa perään musiikin rytmissä riitti onneksi vallan mainiosti - tanssi ei näyttänyt edes pahalta. Ratsukoiden liikkeisiin en ehtinyt kiinnittää huomiota, mutta kuuleman mukaan hyvältä sekin näytti.
Syntymäpäiväjuhlat aloitettiin syömällä erittäin hyvää lohikeittoa. Tämän jälkeen oli vuorossa meidän esitys, joka meni ihan suunnitelman mukaan. Lisäksi ohjelmassa oli kahden ratsukon estehyppelöitä, Rölli-peikon jumppaa ja kakkukahvit lahjan antamista unohtamatta. Kaiken kaikkiaan päivä oli todella mukava, mistä kiitokset kuuluu kaikille esiintyjille, juhlia järjestäneille ja itse syntymäpäiväsankarille.
c. Linda

Lindan tekemä kooste harjoittelusta ja esityksestä.
♥:llä Annika

9 kommenttia :

 1. Missä vaiheessa oli muka vikellystä? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanotaanko, että se oli "vikellystä". Sitä jumppaa tarkotin :D

   Poista
  2. Tosi vikellystä ko tallin pikkujunnut jumppaa kentällä eläinasuissa :d

   Poista
  3. No jos Annalla on vikellysvyö ja sen selässä tehään erilaisia liikkeitä nii sanoisin sitä "vikellykseksi"

   Poista
  4. Jos sen selässä noustaan kerran seisomaan niin ei se mun mielestä vikellystä oo...

   Poista
 2. En halua olla töykeä mutta Lindaa, tämä ei taida olla oikea paikka asian ratkomiseen? Kun kerran noin hyvin tunnette toisenne niin veikkaan että kasvokkain saatte asiat selviksi!

  Ja toivottavasti tiedätte, että nämä "pikkujunnut" todennäkoisesti rakastivat omaa osaansa esityksestä? Se oli heille iso juttu, itsellekkään ei ole puolitoista vuotta vikellystä harrastaneena helppo juttu tehdä yleisön edessä? Olen puhunut.

  /Petrika 23 v, master III tason rats. Opettaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi ja olenkin osittain samaa mieltä kanssasi ! (:

   Poista
  2. Mun mielestä 'pikkujunnut' tekivät loistavaa työtä esityksessään, eivätkä he tai kukaan muu voi olla kuin ylpeä heistä ja heidän suorituksestaan. En ole millään muotoa halunnut loukata heitä, sinua tai ketään muutakaan. Mielestäni kaikki esitykset olivat todella loistavia, ja erittäin hyvin toteutettuja ja suoritettuja. En ole millään muotoa myöskään halunnut väittää muuta, pahoitteluni jos olette käsittäneet muuta, sillä en todellakaan tarkoittanut asiaa tuolla tavalla mihin kommentissasi viittaat. :)

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)