torstai 26. syyskuuta 2013

#102 Ilman satulaa Saporolla

Olin ilmoittautunut tiistain junnu B tunnille siinä toivossa, että he lähtevät maastoon. Silloin oli kuitenkin tosi kylmää ja pimeää, joten jäimmekin kouluilemaan maneesiin. Onneksi edes yksi toiveeni täyttyi ja sain ratsukseni Saporon. Päätin mennä ilman satulaa, vaikka koulukilpailuiden kannalta olisi ollut parempi mennä satulalla oikein jalustimien kanssa.

Emme verkanneet lähes ollenkaan itsenäisesti, vaan opetus alkoi heti. Ratsastimme maneesin keskelle ison ympyrän, jolla väistätimme takapäätä ulos. Kulmiin tehtiin voltit, joita pienennettiin tolppien ympärille. Pitkillä sivuilla minä ainakin ratsastin hieman eteenpäin.
Vaihdoimme suuntaa useampaankin kertaan ja välillä ratsastimme myös laukassa. Keskiympyrällä täytyi laukata reilusti eteenpäin, joka onnistui aina pieni pyrähdys kerrallaan. Laukassa en osannut istua ilman satulaa ja valuin koko ajan turhan eteen. Ravissa sujui kyllä sitäkin paremmin. Saporo oli tosi hyvän tuntuinen edestä, mutta olisi voinut polkea takaa paremmin. Melko hyvillä mielin voin siis lähteä lauantain koulukisoihin. Voi kun saisin mennä vielä Sarnallakin kerran ennen kisoja!
c. Taru & Fanni

♥:llä Annika

4 kommenttia :

 1. Eikä, onko sun kaverin nimi Fanni? :D! Ollaaks me niin samiksii, et meil on sama nimi, samanlainen toppaliivi ja saman niminen kaveri :D
  Joo mutta siis kiva postaus ja hyviä kuvia, vaikka vähän pimeitä ovatkin, mutta maneesissa on melkein aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, näköjää :D Ja kiitos ! Olisin tietysti voinut muokata kuvia hieman enemmän, mutta se vähän jäi...

   Poista
 2. Olitko eilen tunnilla? mun ratsi ope kävi pitämässä siellä tuntia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ollut tunnilla, mutta olin kuitenkin tallilla kuvaamassa kaverini tuntia :)

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)