tiistai 9. elokuuta 2016

#176 Mun päivä videolla

Alkuverkoissa Faido tuntui vähän tahmaiselta ja jäi pohkeen taakse, mutta jos vain osasi pyytää, kyllä siitä liikettäkin irtosi. Varsinkin puomitehtävillä Faidosta irtosi helposti liikettä, mutta liikkeen terävyys täytyi kovalla työllä ratsastaa.

Lähes koko tunti oli totuttelua ja yhteisten nappuloiden etsimistä. Ihan ymmärrettävää, kun ensimmäistä kertaa ponilla menin. En kuitenkaan saanut omasta mielestäni Faidoa ratsastettua mitenkään erityisen hyväksi, vaan se kaula pitkänä juoksi koko tunnin. Minä taas puolestani könötin koko tunnin ihan hirveässä etukenossa. 

En osaa sanoa oliko Faido oikein minun tyyppiseni hevonen, mutta opettajan mukaan siitä voisi tulla minulle mitä mainioin treenikaveri - sen verran kapasiteetikas poni kumminkin on! Ehkä vielä joskus pääsen sitä uudestaan kokeilemaan ja yhteistyökin alkaisi pelittämään paremmin.

❤️:llä Annika

PS. Tähän loppuun haluan vielä vinkata teille uunituoreesta blogistani, joka käsittelee matkaani kohti asepalvelusta! Mikäli kiinnostaa, niin käykäähän kurkkaamassa!