Annika

Instagram: junnnnuuz
Youtube: Annikaaz

Täältä ruudun takaa teille esittäytyy vuonna 1998 syntynyt tyttö Oulun seudulta, tarkemmin sanottuna Kempeleestä. Luonteeltani olen rohkea, avoin ja sosiaalinen. Suoraan sanottuna rakastan urheilua - kilpailuhenkeä minulta löytyy myös.

Tällä hetkellä opiskelen Kempeleen lukiossa, mutta minulla ei ole minkäänlaisia jatkosuunnitelmia. Haluaisin kuitenkin työskennellä ihmisten tai eläinten parissa.

Ratsastuksen aloitin vuonna 2011 Sarin tallilla, missä ratsastin lähes vuoden. Sieltä siirryin Oulunsalon Ratsastuskoululle vakiotunneille, ja sillä tiellä olen vieläkin!
     Kerran tai kaksi vuodessa käyn viikonlopun pituisella leirillä joko Sarin tallilla tai vuokraamassa Ahon tallilla.

Ratsastuksen lisäksi harrastan jalkapalloa. Sitä olen pelannut tavoitteellisesti jo kymmenen vuotta aina SM-tasolla asti. Näiden ohessa käyn salilla ja kesäisin rullaluistelen. Vapaa-aikaani kuuluvat urheilun lisäksi tietysti esimerkiksi kaverit ja koira - unohtamatta bloggaamista.

Kirjoitan blogia omaksi ilokseni, mutta minusta on kivaa jakaa se myös teidän kanssanne ja kuulla kommenttia siitä! Blogi kertoo lähinnä tunneistani ratsastuskoululla, mutta mukaan mahtuu myös erikoispostauksia, videoita ja muuta mukavaa toiveiden ja ideoiden mukaan! Minut löytääkin blogin lisäksi myös YouTubesta nimellä Annikaaz.


2 kommenttia :

  1. No nyt saat totella uutta nimee, Annikki! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, toiki on joskus mulle keksitty ! En vaan tykkää siitä, koska se kuulostaa vanhalta :D

      Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)