sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

#138 Poliisijuttu

Perjantain tallipäivä alkoi aivan mahtavasti... Olin ajamassa mopolla tallille, kunnes tallitiellä poliisit pysäyttivät minut ja veivät mopostani kilvet! Olin ajanut ehkä hieman ylinopeutta. Poliisiautossa istuessani soittelin sitten tallille, että laittaisivat ratsuni valmiiksi. Vasta viisi minuuttia tuntini alun jälkeen pääsin hakemaan Fellan tallista ja kipuamaan sen selkään. Voitteko kuvitella millainen vitutus oli päällä...!

Tällä kertaa meillä oli koulutunti ja normaalien alkuverkkojen jälkeen pujotimme ohjat kauhukahvojen alta. Tarkoituksena oli, ettemme häsläisi käsillä turhaa. Aluksi se tuntui hieman hankalalta, mutta lopulta se helpotti omaa ratsastustani ainakin huomattavasti ja jouduin laittamaan jalkani kunnolla töihin! Ratsastin pitkästä aikaa ilman jalustimia, jotta sain istuntani kuntoon. Muutaman kerran opettaja joutui kuitenkin huomauttamaan minulle, että istuisin hevosen keskellä. Jotenkin kai valun aina vasemmalle.
Tehtävänämme oli yksinkertaisesti ratsastaa ravissa pitkän sivun jokaisen kirjaimen kohdalle voltti. Oikeaan kierrokseen Fella oli pehmeä ja muutenkin aivan mahtavan tuntoinen. Suunnan vaihduttua tammasta tuli kuitenkin tosi kova kädelle ja liikekään ei ollut enää samanlaista kuin oikeaan kierrokseen. Saman huomasin laukassa: oikeaan kierrokseen se toimi paremmin ja tamma oli sekä pehmeä että helppo ratsastaa.
Tunnin aikana ajatukseni olivat tyhjentyneet, mutta tunnin jälkeen vitutus iski taas päälle. Hoidin Fellan nopeasti ja päästin sen syömään. Seuraavaksi olikin edessä kotimatka ja sakkojen näyttäminen vanhemmille...! Ei siitä sen enempää.

Ensi viikolla on vappu, joten normaali vakiotuntini on peruttu. Se ei haittaa minua, sillä lähdemme Ahon tallille vuokrausleirille! Olen ollut siellä kerran aiemmin vuokraamassa Vikkeä, joka tulee olemaan ratsuni myös ensi viikonloppuna. Sieltä sitten lisää kahden viikon päästä!

♥:llä Annika

4 kommenttia :

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. millon sun normi tunti on? Ja minkä tasonen se on? :) Hyvin meet Fellalla! :)

    VastaaPoista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)