sunnuntai 17. toukokuuta 2015

#140 Videopostaus Aholta, estekoosteita & kisat

Vihdoin ja viimein olen saanut Ahon tallilta kuvaamani videopostauksen editoitua. Kuvasin sitä perjantaista lauantaihin, mutta siihen se sitten jäi. Videopostaukselta siis puuttuu kokonaan sunnuntai (estetunnin koostetta lukuunottamatta), mutta silloin ei kyllä tapahtunutkaan ihmeempiä. Viimeiset tunnit ratsastelin vain ilman satulaa ja jo kuuden seitsemän aikaan lähdimme kotia kohti. Pidemmittä puheitta, nauttikaa videoista!
Ahon jälkeenkin on tapahtunut paljon! Kaksi viikkoa sitten perjantaina hyppäsimme vakiotunnillani kaikki ilman satulaa. Ratsuna minulla oli jälleen Sarna ja tunnista en voi muuta sanoa kuin että perseelleen meni. Hyppäsimme lyhyttä rataa, jonka yksi este tuotti meille ylitsepääsemättömän ongelman kirjaimellisesti. Tämä este oli trippeli, jonka ylitimme tunnin aikana tasan kaksi kertaa: ensimmäisen kerran kun Sarna hyppäsi sen, niin minä tipuin ja toisella kerralla kävelimme sen yli... :D Tunnista minulla on tällä kertaa vain videomateriaalia, mutta en usko sen haittaavan!
Koska en viime  viikon perjantaina päässyt tunnille, päätin mennä tiistaina. Ratsuksi olin toivonut Sarnaa, mutta tällä kertaa toiveeni ei toteutunut, vaan sain Cayennen. Alkuverkoissa se tuntui jälleen tahmealta, mutta esteillä pääsimme vauhtiin. Hyppäsimme ensimmäisenä pientä ristikkoa, joka nostettiin pian pystyksi. Siihen saimme ensiksi pari huonoa hyppyä, mutta pikkuhiljaa suoritukset paranivat. Kysyin opettajaltamme tunnin aikana puoliksi vitsinä, että voisiko hän liimata jalkani kiinni satulavyön kohdalle (koska jalkani heittävät liikaa taakse hypyissä) ja niin hän sitten tekikin! Jalustimeni sidottiin satulavyöhön kiinni ja aluksi tuon viritelmän kanssa hyppääminen tuntui mahdottomalta, mutta sitten valaistuin ja hypyistä tuli oikein onnistuneita. Lopputunnista hyppäsin rataa noin 80cm korkeudella. 
Kerrankin olen tyytyväinen omaan esteistuntaani kiitos jalkojen "liimaamisen"!
Helatorstaina oli tallilla estekisat ja olin ilmoittautunut niihin kahdella ratsulla, Sarnalla ja Fellalla. Molemmilla ratsastin 60cm sekä talkoilin kolmannessa luokassa ajanottajana.

Sarna oli verkassa tosi reippaan tuntoinen, mutta itse radalla se taas vähän hyytyi. Lähes kaikki esteet ylitimme ravissa, mutta ylitimme joka tapauksessa! Saimme puhtaan radan - tosin tällä kertaa aikamme ei riittänyt sijoitukseen. Olin silti yllättynyt suorituksestamme, sillä luulin Palleron kieltävän meidät ulos tai tiputtavan puomeja. Väärässä olin, poni on luotto!
Sarna ei uskalla edes itse katsoa pääsemmekö esteestä puhtaasti yli :D
Fellalla hyppääminen tuntui Sarnan  jälkeen hassulta, sillä sitä ei tarvinut koko ajan käskeä eteenpäin. Verkassa saimme hyviä hyppyjä, mutta radalla otimme töpöaskelia ennen esteitä. Fellankin kanssa saimme puhtaan radan, mutta tässäkään aika ei riittänyt palkinnoille. Se ei haitannut, sillä hyvä fiilis hyppäämisestä kuitenkin jäi! Uskon, että Fellasta tulee todella suosittu ratsu!
Ne jalat Annika...!
Postauksen runsaista materiaaleista on monia ihmisiä kiittäminen! Kiitos siis Ahon porukka, Vilma, Elli, Linda, Joanna, Tiia-Riina ja Meeri :) Ja pahoittelut, jos joku jäi mainitsematta...

♥:llä Annika

6 kommenttia :

 1. haha katoin nuo videot ja sitte sun melkee 2 vuotta vanhan tallipäiväpostauksen oot muuttunu ihan kauheesti :D:D

  VastaaPoista
 2. Jos tarvit sun tunnille joskus kuvaajaa, niin voisin tulla kuvamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratsastan perjantaisin 6-7 ja mulla on itellä kamera, mutta en tiiä onko se hirveen hyvä...

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)