keskiviikko 27. toukokuuta 2015

#141 Long time no seen♥

Moni varmaan muistaa, kun suosikkini Saporo lähti Oulunsalon Ratsastuskoululta. 1.1.2015 se muutti uuteen kotiin ja onhan se siellä jo melkein puoli vuotta asustellut. Viime viikon torstaina kävin katsomassa ja ratsastamassa sitä!

Saporo on muuttunut melko paljon aikana, jolloin se on ollut yksityisenä. Ei suinkaan huonompaan suuntaan, vaan siitä on tullut entistäkin ihanampi! Saporosta näkee, että se on onnellinen :') Ratsastaessa se on tosi pehmeä, yhteistyöhaluinen ja yksinkertaisesti edelleen suosikkini! Tein paljon ravityöskentelyä ympyröillä ja kahdeksikkoa ratsastaen. Myös muutamat väistöt kokeilin.
Yhdessä vaiheessa kaikki hevoset säikähtivät jotain: Saporo teki äkkilähdön, pukin ja vaihtoi yllättäen suuntaa. En ollut varautunut tällaiseen, joten tulin sitten kuperkeikalla alas. En ehtinyt edes tajuta oikein mitä tapahtui, mutta nousin takaisin selkään ja aloitin laukassa työskentelyn. Saporo kulki pyöreänä ja koska meni niin hyvin, päätin että siihen on hyvä lopettaa!

Ratsastuksen jälkeen otimme varusteet pois, Saporo sai paljon rapsutuksia ja käytin sitä vielä pellolla syömässä hieman vihreää. Olen menossa ihan lähiaikoina ratsastamaan Saporolla taas, joten siitä lisää myöhemmin!

Perjantaina olin vakiotunnillani ja tällä kertaa tunnin aihe oli hieman erikoisempi. Meillä oli heppafutista! Olen vain kerran aiemmin pelannut sitä ja silloin ratsunani toimi Elari, jonka sain tällekin tunnille. 

Normaalien alkuverkkojen jälkeen pallo tuotiin maneesiin ja kaikki kävivät katsomassa sitä. Pian oltiinkin jo pelin pyörteissä. Kerran pääsimme Elarin kanssa yksin läpi ja teimme maalin, mutta loppuen lopuksi meidän tiimimme taisi hävitä 2-1. Lopputunnista leikimme vielä hevosenvaihtohippaa ja hyppäsimme Annalla kaksi päällä ilman satulaa! Hipassa pääsin käymään ainakin Alastran, Annan, Cayennen ja Catleenin selässä, jolla en ollut ennen mennytkään.
♥:llä Annika

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)