tiistai 11. elokuuta 2015

#149 MyDay

Perjantaina vakiotunnillamme oli koulua. Ratsukseni sain Sarnan ja päätin mennä ilman satulaa pitkästä aikaa. Ilman satulaa ratsastaessa minusta tuntuu, että saan istuntani paremmin kohdilleen - jalkani pysyvät kiinni ponissa ja varpaani eivät osoita sivulle. 

Verkkasimme alkuun normaalisti, minkä jälkeen aloitimme varsinaisen työskentelyn. Tehtävänämme oli pitkillä sivuilla väistää uralta keskelle ja takaisin. Tämä tehtiin ensin käynnissä ja sitten ravissa. Väistöt tuottivat hieman vaikeuksia, koska poni oli jäykkä ja puri kiinni oikeaan kuolaimeen. Vasen puoli olikin sitten ihan tyhjä. Tuntui, että valuimme vain aina puolelta toiselle (tai minä ainakin valuin ponin selässä), mutta kuvista katsottuna ponin jalat menivät kyllä ristiin ja kunnolla! Väistöjen jälkeen otimme vielä laukkaa. Kyseisessä askellajissa Sarna on ollut ihan super jo pidemmän aikaa. Enää emme taistele siitä, laukataanko vai ei. Laukka ihan oikeasti rullaa ja sitä voi säädellä!
Joku teistä blogin lukijoista oli toivonut, että tekisin mydayn kesälomapäivästäni. Päätin tehdä sen lauantaina, jolloin kävin myös ratsastamassa, sillä tämähän on kuitenkin hevosblogi. Mielestäni tämmöisiä on todella kiva kuvata, mutta niiden editoiminen onkin sitten asia erikseen. Toivottavasti siis tykkäätte! Huomenna täytyykin jo lähteä takaisin koulun penkille...
♥:llä Annika

4 kommenttia :

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)