lauantai 6. heinäkuuta 2013

#82 We'll be counting stars

Viikon mittaisen rippileirin jälkeen olen vihdoin palannut kotiin. Heti tilaisuuden tullen lauantaina päädyin tallille - tietysti ratsastamaan. Minulle oli laitettu ratsuksi Saporo ja olisin saanut varustaa sen, mutta tulin tallille kahta minuuttia ennen tunnin alkua. Hups... Puin omat varusteet ja hyppäsin suoraan selkään.


Verkkasin Saporoa viime koulutunnin tehtävien tavoin. Tein kirjaimiin pysähdyksiä ja pitkillä sivuilla muutamat temmon lisäykset. Myös laukassa vedettiin sutia ympäri maneesia, jossa tämän päivän tunnit pidettiin sään vuoksi. Saporo tuntui ihan hyvältä, mutta tällä kertaa puolipidätteet eivät menneet yhtä hyvin läpi kuin viimeksi.

Ratsatuksenopettajamme tullessa maneesiin sain tietää että hyppäämme, joten lyhensin jalustimia reiällä tai kahdella. Hypättiin koko tunti melko yksinkertaisia tehtäviä ristikkokorkeudella. Saporo oli superhieno, vaikkakin yksi pieni kaarre tuotti joka kerta saman vaikeuden. Loppuun ennen suosikkini luovuttamista seuraavalle ratsastajalle ravasin löysin ohjin keventäen.
 Anteeksi nyt tämä lyhyt postaus, mutta en halua kirjoittaa pidempää kun ei kuviakaan ole. Toinen syy on, että lähdin heti tunnin jälkeen tallilta valmistelemaan huomenna olevia rippijuhliani. Ensi viikolla menen kuitenkin kahdelle tunnille, joista postaan sitten myöhemmin - toivottavasti jo uusien kuvien kera.
   Haluaisin toteuttaa myös täällä monessa blogissa näkemäni erikoispostauksen nimeltänsä Toivekuvia. Teidän lukijoiden tehtävänä on kirjoittaa kommenttiboksiin kuvatekstejä, joihin etsin omasta mielestäni sopivat kuvat. Kuvatekstit voivat olla ihan yksinkertaisiakin, kuten "Lempihevonen" tai jotain. Toivottavasti saadaan yhdessä toteutettua tämä!

♥:llä Annika

4 kommenttia :

 1. Tee semmone parhaat hevoskuvat -postaus eli sun mielestä onnistuneimmat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka kerralta kun kuvia on, olen laittanut onnistuneimmat postauksiin. Voisin kuitenkin joskus toteuttaa tämänkin ! (:

   Poista
 2. -kännykkä
  -sen taustakuva
  -lempiruoka
  -lempijuoma
  -lempihevonen
  -suosikki ohjelma
  -suosikki jäätelö
  -hienoin ottamasi hevoskuva
  -suosikki blogi
  -oma huone
  -paras ystävä
  -suosikki vaatekauppa
  -suosikki talli

  tässä nyt jotain :)

  VastaaPoista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)