tiistai 9. heinäkuuta 2013

#83 Super bueno!Sunnuntaina minulla oli konfirmaatio sekä oikein kivat rippijuhlat. Linda ja Reetta jäivät meille yöksi ja pari muutakin kaveria tulivat yöllä salavierailulle leikkimökkiimme, jossa "nukuimme". Hauskaa ainakin oli! Samana iltana aloittelimme videopostauksen kuvaamista, joka ilmestyy myöhemmin tännekin.

Maanantaista tiistaihin olimme vuorostamme yötä Lindalla. Molempina päivinä kävimme ratsastamassa heidän ylläpitosuokillaan Papalla ja vietimme aikaa lähinnä tallilla. Tiistai-iltana pääsin kouluilemaan Oulunsalon Ratsastuskoululla toiveeni mukaan Saporolla. Se oli jo edellisellä tunnilla, joten se oli hyvin verkattu eikä minun tarvinnut varustaa sitä. Tunnilla teimme lyhennyksiä, pidennyksiä ja väistöjä. Varsinkin väistöissä Saporo oli superhyvä, vaikka välillä etupää menikin edellä. Lyhyessä ravissa olisi voinut olla enemmän tempoa ja pidennyksissä ohjastuntuma olisi voinut olla tasaisempi, mutta olen tosi tyytyväinen tuntiin.
© Reetta
Huomenna olisi tarkoitus mennä neljän aikoihin tallille ja estetunnille hieman epävarman lupauksen mukaan Saporolla. Huomenna siis myös postausta luvassa. Haluatteko minun postaavan tunneista yksityiskohtaisesti vai noin yleisesti? Olen huomannut, että postaukseni ovat lyhentyneet huomattavasti ja kirjoittaminen ei enään luista. Mitä mieltä te olette nykyisistä postauksista? Entäpä uudesta ulkoasusta?
   Erikoispostauksista haluan sanoa vielä sen verran, että kehityspostaus on vielä kesken ja Toivekuvia -postausta varten tarvitsen lisää kuvatekstejä.

♥:llä Annika

6 kommenttia :

 1. Ite tykkään lukee yksityiskohtaisia sepustuksia tunneilta, mutta voihan esim. kaks tuntia tiivistää yhteen postaukseen, niin tulee pidempi :D

  VastaaPoista
 2. Jos on paljon kuvia niin siihen sekaan voisi kirjottaa yksityiskohtaisemmin tunneista ja koska kuvia olisi paljon niin ei olisi vaan tekstiä toisensa perään vaan olisi mukava lukea :) mutta jos ei ole paljon kuvia niin esimerkiksi tämäkin postaus oli tosi kiva päivitys vaikka ei kauhean pitkä ollutkaan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi :) Kiitos mielipiteestäsi!

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)