keskiviikko 14. elokuuta 2013

#91 Kuvapostaus

Kaikki postauksen kuvat ovat itse ottamiani viime viikolta. Pakko korostaa, että kuvien kopiointi on ehdottomasti kielletty ilman minun lupaani! Anteeksi tarhakuvien paljous, mutta en osannut karsia. Ratsastuskuviakin minulla olisi paljon, mutta niitä en voi laittaa tänne, koska moni ei halua itsestään kuvia blogiini tai edes ollenkaan nettiin. Mitään erityistä asiaa minulla ei enää ole, joten antaa kuvien puhua puolestaan.

   
Mistä kuvasta te tykkäsitte eniten ? (:

♥:llä Annika

6 kommenttia :

 1. heii hienoja kuviaa! :) teetkö millon sen toivekuvapostauksen. ?;) nnuissa kuvissa sais olla (tai siis kamerassa), ISO pienemmällä eli vain 400-800 ettei tule rakeisia kuvia. suljin- ja valotusaikaa kannattaa enemmän säätää :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii (: Ja teen, mutta tarvisin vielä muutaman lisää niitä kuvatekstejä. Opettelen vasta käyttämään kameraa, mutta koitan muistaa ensi kerralla !

   Poista
 2. Tuo käsikuva oli musta hienoin!:) mutta aiheita: kamera,kännykkä, tietokone, taustakuva, lempiruoka,juoma, hevonen, poni, suosikki hevosblogi, suosikki lifestyleblogi, rakkaus, pelko, viha, lempikuva, hienoin ottamasi kuva, paras kommentti blogissasi, suosikkinettisivu(t), lempipaita, housut, suosikki ratsastusvaruste, kameralaukku, paras talli, kaverikuva, oma huone, sänky, muisto, koulukuva, lempikoru, hiusharjat, lompakko, laukku, aurinkolasit, näkymä huoneesi ikkunasta, lempilehti, epäonnistuminen, lempikarkki, lempijäätelö, hammasharja, paras kirja, paraselokuva, lempisukat, avaimet, kuulokkeet, laturi, hiukset leteillä, hiukset pompulalla, sun raippa, lempikengät, korkein este, hienoin koulurats.kuva ja meikit :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos paljon näistä! Pitääkin alkaa kuvaamaan heti (:

   Poista
 3. millä tunnilla käyt vakituisesti?? siis mikä päivä :P oot hyvä ratsastaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itseasiassa mulla ei oo tällä hetkellä vakiopaikkaa ollenkaa, mut lähinnä maanantaisin ja lauantaisin oon tunneilla käyny :D Ja kiitti!

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)