torstai 12. helmikuuta 2015

#130 Kiireitä

Viime viikon perjantaina olin taas estetunnilla, mutta postauksen tekeminen venyi hieman. Minulla on tässä jaksossa paljon tekemistä koulun kanssa ja lisäksi olen aloittanut uudestaan salilla käymisen. Aika on todellakin kortilla joka asian suhteen, mutta toivon että ymmärrätte!
Tältä viikolta jouduin perumaan vakiotuntini Wanhojen jatkojen takia, mutta lauantaina ratsastan kuitenkin tallin kouluratsastuskilpailuissa. En uskalla luvata vielä mitään, mutta suunnittelin kuvaavani videopostauksen silloin!

Viime perjantaina oli tosiaan estetunti, kuten alussa mainitsin, ja hyppäsimme melkein koko tunnin samaa tehtävää. Keskihalkaisijalla oli kolme estettä hieman vinossa ja jokaisen esteen väliin ratsastettiin pienen pieni voltti. Afrikalla tehtävä oli helppo, sillä se kääntyy kuin pennin päällä! Maksimissaan esteet taisivat olla 60cm. Keskihalkaisijalla olevien esteiden jälkeen ratsastettavana oli vielä kaksi estettä, joista jälkimmäiselle tulimme lähes joka kerta liian lujaa.
Kokonaisuudessaan tunti ja hypyt menivät hyvin. Muutaman kerran opettajan täytyi muistuttaa kuitenkin, että uskallan ratsastaa ja käskeä ratsuani oikeasti. Olen nimittäin pyrkinyt pienentämään apujani mahdollisimman huomaamattomiksi, mutta joskus ne kai sitten jäävätkin vajaiksi...
♥:llä Annika

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)