torstai 18. lokakuuta 2012

#15 Prinssi♥

Moooi ! Sori kuvaton postaus. Kuvia oli pari kappaletta, mutta niitä en kehtaa laittaa koska olivat niin huonolaatuisia. Pimeä maneesi ei oo paras paikka kuvata :D Mutta käykääpä ekaksi kattoon mun toinen blogi, jonka tein maanantaina (: Annikan ja Niiskun blogiJuuh, mutta eilen olin Sarilla ja menin Prinssillä. Nyt mulla on virallisesti se kausikortti, jonka seittämästätoista kerrasta mulla on jälellä kymmene :D Kuitenki. Prinssi meni ekassa ryhmässä, joten en saanu varustaa sitä. Pidin Prinssiä kiinni ja koitin samalla puntata jotai tyttöö sinne selkää, nii sit se puras mua ): Autoin muitaki ratsastajia selkään ja talutin Nyyttiä alkutunnin. Pikkusari piti ykkösille leikkiä, mutta onneks Sari piti meille koulua.

Pääsinhämmä sinne Prinssin selkään vihdoinki :) Otin pitkän raipan, koska tiesin että saan alkutunnista tapella siitä tehdäänkö töitä vai ei. Sitä se tosiaa oli. Lähettiin ravaamaan lepposta ravia löysällä tuntumalla. Se onnistu hyvin, muttaku ois pitäny siirtyä siitä laukkaan nii pohkeet joutu koville. Prinssi yritti karata pois uralta ja raippaki pääsi hommiin. Sitte nousi tietenki väärä laukka ja aloin ympyrällä säätämään nostoja. Kyllä se koko aja parani ja ennen suunnan muuttoa saatiin laukattua jopa kierros :d Toiseen suuntaan meni paremmin ja Prinssi kuunteliki jotain. Mentii siis taas aluksi ravia ja mä aloin taivutteleen, että kuuntelis paremmin pohkeita (: Laukkaki pyöri nyt hyvin alkusäätöjen jälkeen.

Siirryttii kahelle pääty-ympyrälle ja otin jalustimet kaulalle. Taas oli ongelma pysyä ympyrällä, mutta sain pohkeet läpi ja Prinssi toimi (: Asetettii ulos ja sisälle päin ja ainaku oli tilaa, sai laukata. Meijjän pääty sitte laukkas koko ajan ja asetettiin sisälle. Vaihettii suuntaa ja taas parani. Ympyrällä oli yhessä kohassa puomi, jonka keskelle piti osua. Oli välillä yhtä taistelua siitä, että mennäänkö puomin yli vai ohi. Lopuksi alettii menee kahen puomikasan yli lävistäjällä ja vaihettii samalla päätyä.

Mentii loppukäynnit ja tultii ulkona pois selästä. Vein Prinssin karsinaan ja otin varusteet pois. Se oli iha hikine :d Käärin vielä pintelit ja harjailin Prinssin. Pääsin puhistaan etukaviot, mutta en päässy lähellekkään takakavioita. Ois tullu kavionkuva perseeseen :D Rapsuttelin sitä vielä kauan ja rakastuin taas uudestaa siihe :3 Sen kans ei aina onnistu, mutta sen kanssa kehityn !

Ihan by the way, Prinssi on myynnissä ! Suostuiskoha meijjä äiti ostamaan laiskan ponin, joka puree ja potkii ? :D Silti se on ihanus ja toivoinki sitä perjantaille♥

♥:llä Annika

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)