keskiviikko 19. syyskuuta 2012

#10 Maastoilua

Mooi ! Tänään oli taas tallipäivä, mutta nyt Sarilla. Tosin mulle tarjottiin peruutuspaikkaakin Oulunsaloon junnut C - tunnille... Pyöräilin Shellille, kävin ostaan ruokaa ja oottelin kyytiä. Niinku tavallista, se tuli myöhässä :D

Niisku söpöili tänään :)

Tallilla vein kamat satulahuoneeseen ja menin kattomaan listaa. Enkö oo sanonu, etten halua suokkeja... No sain kuitenki suokin. Vinha-Veera♥ Sari sano, että tuun ihastumaan siihen. Olin kakkosryhmässä ja meillä oli maasto :) Aloin laittaa Veeraa kakskyt yli viis ja harjailin kunnolla. Takakavioiden puhdistus oli hankalassa, ku kaviot ei oikee meinannu nousta tai sit ne meinas potkasta :D Heitin satulan selkään ja suitset päähän. Hain kypärän, hanskat ja raipan, sitte selkään. Mentii siis ulkona selkään ja Veera tuntu hirmu isolta Lesterin ja Aabran jälkeen :D Käveltii siinä pihalla, ennenku siirryttii kentälle ottaan muutama ravikierros. Kuvia ei oo maastosta, nii siittä pihalta tai tallista kaikki :) Maastossa olin ekana jonossa, taino ekana Sarin perässä. Veera kulki tosi mukavasti ja sen ravissa pysty jopa istumaan ! :) Maastossa ravailtiin aina pieniä pätkiä ja mentiin pitkässäki heinikossa niin, että kevennettäessä näky vaa pomppivia päitä :D Maasto meni kaikin puolin mukavasti ja sillon oli vielä valosaaki. Palattiin kentälle ja otettiin pari laukkapätkää siinä, ennenku tultiin alas. Voi että ku se Sari oliki oikeessa, rakastuin♥ Halailin Veeraa ja vein sen talliin. Sitte ulkona alkoki satamaan ja tuli kohta pimeetä, ku toiset meni maastoon, haha :D Laitoin Veeran pois ja jopa reippaana harjasin sen seuraavaa tuntia varten.

Linda♥
Tallissa tosiaa harjailin Lindaa, ku tuntejakaa ei voinu katella. Tää ihanus oli nii huomionkipeä, että sitä sai kyllä rapsutella kaua ! (: Kyyti tuli ja kuuntelin matkan musiikkia. Ihanasti sato vettä ku päästiin Shellille, josta jouduin pyöräileen vielä kotia pimeässä. Ihanaa täällä nyt lämpimässä koneen ääressä, ja ruokaa :D Katellaampa sitte millon pääsee seuraavan kerran ratsastaan, koska oon ens viikon Saksassa (:

:llä Annnnika


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)