maanantai 4. marraskuuta 2013

#108 We are one♥

Launtaina Oulusalon Ratsastuskoululla oli taas koulukilpailut. Olin ollut perjantaina juhlimassa joukkueen päättäjäisissä yömyöhään, joten aamulla herääminen oli tuskaa. Oma lähtöni oli kymmeneltä ja saavuin kisapaikalle viisi minuuttia ennen verkkaa. Lisäksi harmittaa etten ehtinyt pukeutua miksikään, sillä nämä olivat Halloween-kilpailut.

Tällä kertaa Saporo ei ontunut, joten pääsin starttaamaan sillä C-luokassa. En ollut ratsastanut yli viikkoon ollenkaan, joten jännitti tosi paljon. Saporo kuitenkin laukaisi jännitykseni yllättämällä minut liikkumisellaan. Ruuna liikkui puhtaasti omalla moottorillaan ja jouduin välillä jopa pidättämään sitä! Alkuverkat menivät siis hyvin ja lähdin luottavaisin mielin radalle.
Itse suoritus meni myös loistavasti lukuunottamatta lävistäjällä sattunutta laukanvaihtoa, jota en tajunnut edes korjata. Omasta mielestäni Saporo liikkui erinomaisesti läpi radan, mutta arvostelupaperin mukaan se olisi voinut liikkua vieläkin reippaammin.
Saisi taipua enemmän, nihkeä peruutus, sujuvat laukannostot ja hyvät askeleenpidennykset. Melko sujuvaa työtä, ratsastat huolelliset kulmat. Volteille ja ympyröille vielä lisää täsmällisyyttä. Voisi liikkua vielä reippaammin.
Prosentteja radalta kertyi 57,75% johon en voi olla muuta kuin tyytyväinen. Kaiken kruunasi se, että pisteiden laskussa oli tapahtunut jokin virhe ja sain tänään tietää, että sijoituin jaetulle toiselle sijalle! Hienoin Saporo♥ Näillä näkymin saatan sijoittua myös OUSA-cupissa, mitä ihmettelen suuresti.

Loppuillan tallilla kuvailin muita suorituksia ja olin viimeisessä luokassa töissä tuomarin sihteerinä. Illalla vasta hieman viiden jälkeen palailin kotiin.

♥:llä Annika

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)