maanantai 17. joulukuuta 2012

#32 Ei salamia 2 - mirrit irti


Hups, en ole ehtinyt postata. Olin 7.-9.12 oman porukan leirillä Sarin Tallilla. Oli ihana nähdä tuota porukkaa pitkästä aikaa♥ Mulla oli koko viikonlopun Hopo ratsuna ja oli kyllä kiva! Yritän nyt kertoa jotain, mitä leiristä muistan...

Perjantaina minulla oli lisätunti, jossa menin koulua Prinssillä. Mentiin rauhallisia ravitehtäviä, mikä sopi hyvin Prinssille. Prinssin askeleet ovat tosi ihanat! Laukkakin pysyi rauhallisena. Kuvaajaa ei ollut, mutta eipä se olekaan tärkein asia.

Tosiaan ekana iltana rösähti sänkyki :D
Lauantaina olin aamutallissa ja vietiin hevosia ulos. Ensimmäisenä lauantaina mentiin maasto. Oli tosi ihanat talvimaisemat ja Hopo oli kiltisti. Omat varpaat tosin meinasivat jäätyä. Tuntien välissä käytiin kaupassa ja kaikilla oli hirveästi herkkuja. Illalla mentiin koulua. Tunnilla mentiin väistöjä keskihalkaisijalta uralle, mistä laukannosto. Hopo ei meinannut keskittyä uran läheisyydessä, vaan se lähti kiihdyttelemään juuri ennen laukannostoa. Tunnilla myös taivuteltiin paljon hevosia. Hopo kulki välillä ihanasti oikeinpäin!

Onnistuttiin illalla päästämään ponit tarhasta karkuun, kun oltiin viemässä Hopoa sinne. Hups...

Hups, jalat...

Sunnuntaina ensimmäinen tunti oli esteitä. Huomaa kai heti, etten ole esteratsastaja! Ensin mentiin ympyrällä puomeja ja sitten kolmen esteen rataa. Mentiin laukalla jokaisesta esteestä ohi, koska jäin kiinni sisäohjaan enkä saanut siksi suoristettua Hopoa ennen estettä. Tiedostan tuon ongelmani, mutta se tulee aina vahingossa... Tultiin kaikki esteet yksitellen ravilla ja meni paljon paremmin. Tosin esteen jälkeen Hopo saattoin lähteä kiihdyttelemään ja en saanut sitä raviin, minkä kautta laukkaa vaihtamaan. Itse saatoin olla hypyistä jäljessä ja kaikkea muuta. No harjoitusta vaan, niin ehkä se siitä paranee!


Estetunnista ei oo oikein kuvia. Tuntien välissä kuvailin poneja tarhassa ja tehtiin videota Neean kanssa. Sain ihan kivojakin kuvia, varsinkin Simonasta. Se osaa poseerata juuri oikein.       

         

  
      Simona ja Price tappeli.
      Illalla menin vielä leikkiä (osa meni koulua). Hopon ravi oli melko tasainen, mutta itse poni oli laiskahko. Se seurasi kyllä muita reippaasti, mutta jos yksin piti ympyrällä laukata, niin eihän se edes ravannut vaikka pohkeet "hakkasivat" sitä. Olin pukenut Hopolle tonttulakin ja oli kyllä söpö♥ Siitä kuvaa myöhemmin.

Leikkituntilaiset

Vielä Anskun tekemä leirivideo!

 

Keskiviikkona menin Aabralla esteitä ja olipa ihanaa mennä tuolla ponilla! Mentiin samoja tehtäviä kuin leirillä; ensin ympyrällä puomeja ja matalia pystyjä, sitten lävistäjällä okseriristikkoa, päädyssä ympyrä ja lävistäjällä pysty. Esteet eivät olleet kovin korkeita, mutta ihan tarpeeksi minulle. Aabrakin lähti esteiden jälkeen lujaa ja jalustimet tippuivat, kun yritin saada sitä raviin. Lopuksi hypättiin vielä suoralla pysty, josta mentiin ensimmäisellä kerralla ohi. Aabra oli kuitenkin tosi mukava :)

Huomenna menen Oulunsaloon ratsastamaan ja keskiviikkona viimeisen kerran Sarin Tallille. Sitten minulla ei ole vakiopaikkaa missään, mutta jonotan Oulunsalon Ratsastuskoululle.

♥:llä Annika

2 kommenttia :

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)