lauantai 1. joulukuuta 2012

#28 Päivä tallilla

Tosiaan joulukuun ensimmäinen päivä, mutta täällä ei näy lunta. Tänne blogiin ei tule joulukalenteria, mutta jos haluatte niin voin toteuttaa jotain erikoispostauksia :)


Lähdin Oulunsaloon puoli yksitoista ja yllätysyllätys, tuli kiire. Minulla oli taas Percival♥ Verkattiin itsenäisesti ja Perska tuntui tosi hyvältä. Otin jalustimet pois alkuverkkojen jälkeen. Tunnilla tehtiin kulmiin ympyröitä ja asetuksia sekä vastalaukkakaarteita ja muutenkin vastalaukkoja. Myös pientä väistöä tuli joihinkin kohtiin. Percival oli ravitehtävissä super, mutta kun alettiin tekemään pieniä pätkiä vastalaukkaa niin se höpsö innostui ja halusi vain laukata. Kuunteli kuitenkin hyvin pidätteet!

Hoidin Percivalin pois ja rapsuttelin sitä vauvvaa :3 Kuvailin hevosia karsinoissa ja olin kaikkien kanssa. Neljältä alkoivat estekisat (tosin itse en kisannut) ja alettiin rakentamaan rataa. Rata oli helppo ja opin sen itsekin, vaikkei ollut tarkoitus.

Radan rakennusta. Laatu...
Katsoin ja kuvasin kavereiden suorituksia, mutta välillä oli pakko käydä tallissa lämmittelemässä. Hipsuttelinkin yleensä Percivalin karsinaan ja se sai lämmittää käsiäni. Kuvasin myös muita hevosia karsinoissaan, koska ulkona oli todella pimeää.


Tämä otettu oman tuntini jälkeen, kun ei ollut vielä pimeää.Siinä menikin sitten monta tuntia kisoja kuvatessa ja katsoessa. Kaikki radat ovat videolla ja en ratsasta itse, joten niitä en tänne laita. Joulupukkikin oli Anna-porollaan käymässä ja siellä tarjoiltiin glögiä ja pipareita. Tuo kuuma glögi olikin helpotus maneesin katsomossa, kun oli niin kylmä!

Josi suorituksen jälkeen :D
Metrin luokan päätteeksi purettiin vielä rata ja melkein samantien lähdin kotiinpäin. Katsoin kelloa ja huomasin, että olin suunnilleen yhdeksän tuntia tallilla. Oli kyllä kiva päivä ! (: Huomenna vietänkin sitte koko päivän hallilla...

♥:llä Annika

4 kommenttia :

 1. Kivalta vaikuttava blogi:)
  http://mervinelamaa.blogspot.fi/ mun blogi, kaipailee lukijoita/koemmentteja+ehkä kysymyksiäkin kysymyspostausta varten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitääpä käydä katsomassa blogisi ! (:

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)