sunnuntai 30. joulukuuta 2012

#35 t. Unicum♥

Eilen palailin Eerikkilästä futisleiriltä hieman jäykin pohkein ja eipä ollut ratsastus mitenkään helppoa kipein jaloin. Minulla oli tänään lisätunti ja ratsuna Uni. Mukava tammahan tuo on :) Ensin Uni meinasi syödä minut, kun menin varustamaan. Kyllä se sitten rauhoittui ja sain rapsutella sitä rauhassa.

Tunnilla verkattiin itsenäisesti ja vauhtia sai hakea. Volteilla vauhti hiipui, vaikka raippakin oli käytössä. Mentiin aluksi kolmikaarista kiemurauraa, jossa piti tehdä voltti joka kaarteeseen. Erityisen tarkka täytyi olla suoristuksissa. Uni asettui hyvin, mutta vauhti olisi voinut olla hieman kovempi. Otin jalustimet kaulalle ja huomasin, että tällä kertaa varpaani osoittivatkin menosuuntaan.
Seuraavassa tehtävässä tehtiin yksinkertaisesti vain voltteja. Joka kulmaan ja pitkän sivun keskelle. Uni oli kunnon kouluponi volteilla, mutta suorilla se alkoi heittelemään päätä ja kuolaa lensi naamallenikin. Raipalla täytyi välillä muistuttaa tahdista.Kiitokset kuvista Lindalle ! (:

Lopuksi laukattiin isolla pääty-ympyrällä. Minun täytyi saada Uni laukkaamaan kunnolla, tai laukka hiipui heti uralta käännyttäessä. Loppua kohden parani huimasti ja päästiin laukkaamaan ympyrää reunoilta asti ihan reippaalla laukalla. Hieno Unicum ! :)

Purin Unin ja rapsuttelin sitä. Tuli kuitenkin kiire pois tallilta, joten lähdin melkein heti tunnin jälkeen. Tarkoitus oli mennä huomenna Ponipihalla itsenäinen, mutta se taitaa jäädä. Näillä pohkeilla en vähään aikaan ratsasta :D

♥:llä Annika

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)