lauantai 23. helmikuuta 2013

#48 Lyhennyksiä & pidennyksiä

Minulla oli tänään ratsuna Percival. Ensin ajattelin, että eeih. Viimeksi menin tuolla ponilla silloin, kun oli puomeja ja meillä meni huonosti. Onneksi en juitenkaan vaihtanut sitä mihinkään muuhun! Ajattelin, että jos olen siitä ennen tykännyt, niin miksen enään.


Alkuun poni ei oikein halunnut mennä kulmiin ja liike oli hieman tahmeaa. Ensimmäisenä tehtävänä oli ratsastaa kulmiin voltit. Toisella pitkällä sivulla ratsastettiin ravia eteenpäin ja toisella väistettiin. Ympyrät sujuivat ihan hyvin, mutta pitkät sivut menivät huonosti. En osannut istua Perskan nopeassa ravissa ja väistöt olivat varsinkin vasempaan kierrokseen ihan hukassa.


  


Seuraavaksi mentiin koko maneesia ympäri pidentäen ja lyhentäen ensin ravia. Tässä vaiheessa laitoin jalustimet jalkaa, koska en olisi muuten pysynyt pidennetyssä ravissa kyydissä. Varsinkin lyhennykset toimivat hyvin, vaikka mentiinkin todella hitaasti. Pidennyksissä taas mentiin lujempaa, mutta nekin menivät ihan hyvin. Ravi tuntui kevennettäessä ihan eriltä kuin alkuverkoissa. Lyhennyksissä Percival kulki oikeinpäin. Hieno poika♥ Tultiin myös laukassa samaa tehtävää ja sekin onnistui hyvin! Pitkästä aikaa olin tyytyväinen omaankin tekemiseen tunnilla.


Kaikki kuvat c. Linda
Tunnin jälkeen lähdettiin käymään kioskilla kavereiden kanssa ja hauska reissu oli taas! Illalla oli vielä estekilpailut, mutta niistä postaan erikseen. Syynä tähän on se, että unohdin muistikortin tallille ja saan kuvat ja videot vasta myöhemmin :D

♥:llä Annika

2 kommenttia :

 1. Hyvin näytti (kuvien perusteella ainakin :D) paranevan teidän yhteistyö :))
  Minkä rotunen tää heppa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuntuikin paljon paremmalta lopputunnista! Percival on arabiristeytysponi (:

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)