maanantai 23. joulukuuta 2013

#114 Leikkitunti & katrillia

Olin taas pari viikkoa takaperin oman porukkamme leikkitunnilla. Minulla oli ratsuna Sarna, tosin ratsastin sillä vain murto-osan tunnista. Muita ratsuja olivat muun muassa Lester, Alastra ja Josi. Tunnin aikana leikkimme mustaa miestä, tuolileikkiä ja hevosenvaihtohippaa. Lopputunnista ratsastimme myös tandemilla eri hevosilla.
Tällä joulua edeltävää viikolla lähes kaikki tunnit ratsastivat katrillia joulumusiikin tahtiin. Itse en ajatellut mennä tunnille ollenkaan, koska en pahemmin katrillista perusta, mutta jostain kumman syystä päädyin silti perjantaina tunnille. Ratsuksi sain Saporon ja päätimme muutaman ystäväni kanssa mennä ilman satulaa. Alkutunnista Saporo ei ollut yhtään hyvän tuntoinen ja vetikin yhden pienen pukkisarjan, jonka johdosta olin tippua. Katrillia ratsastaessamme Saporo kuitenkin tuntui hetkittäin tosi hyvältä ja kevyeltä ratsastaa. Ratsastimme katrillia niin ravissa kuin laukassakin. Koska olin tunnilla hieman epäasiallisissa vaatteissa, liu'uin laukassa koko ajan liian eteen istumaan ja se tuotti ongelmia. Muuten olen kyllä tyytyväinen tuntiin! 

Valitettavasti kuvia ei tunnista ole, koska muistikorttini ovat ihan täynnä, kun en niitä pääse tyhjentämään. Kuvien saaminen tänne puhelimen kautta on muutenkin erityisen hankalaa, mutta saa luvan kelvata!
❤️:llä Annika

2 kommenttia :

  1. Sinut on haastettu! : http://kopotiaskelia.blogspot.fi/2014/01/haaste.html

    VastaaPoista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)