lauantai 12. tammikuuta 2013

#38 Duero Mers♥

Jee, tänään olin ensimmäisellä vakiotunnillani Oulunsalon Ratsastuskoululla! Ratsuna toimi Duero Mers, eli tutummin Messi. Onhan tuo ruuna tosi mukava ja suloinen tapaus♥


Messi meni edellisellä tunnilla, joten hyppäsin vain selkään. Alkuraveissa Messi tuntui tosi tahmealta eikä raippakaan auttanut. Aluksi tuntui myös, että se ei taipunut mihinkään suuntaan. Tässä vaiheessa ajattelin, etten tykkää Messistä yhtään! Kyllä mieli muuttui... Nostettiin laukka ja suunnan vaihduttua vauhtia sitten löytyikin toivottua enemmän. Messi tosiaan laukkasi reippaasti ja tein jonkun verran ympyröitä päätyihin ja keskelle.


Ensimmäisenä tehtävänä ravattiin pääty-ympyrällä ja välillä mentiin lyhyttä ravia. Ympyrälle tuli neljä puomia säännöllisin välimatkoin ja aloimme ravaamaan niitä. Vauhti hidastui jokaiselle puomille, joten otin jalustimet pois ja laitoin omat jalkani kunnolla töihin. Messillä on tosi kivat askeleet :)Jälleen nostettiin laukka ja vauhti löytyi. Puomeillekin osuttiin lähes aina keskelle eikä menty ohi kertaakaan. Välillä tosin kolisi puomit, kun en saanut askeleita sovitettua oikein. Hyvin kuitenin meni ja olen tyytyväinen tuohon mustaan otukseen♥

Vauhti päällä.


Viimeisenä mentiin pitkällä sivulla kolmea ravipuomia. Toisella puolella oli lyhemmät ja toisella pidemmät välit. Messin kanssa pidemmillä askeleilla olevat puomit menivät paremmin, koska lyhyemmillä väleillä olevilla vauhti meinasi hiipua. Siirrettiin käyntiin ja taputtelin ruunaa. Tunnin jälkeen sain ottaa Messin pois ja harjailla sitä.


Haha, pakollinen :D
Tunnin jälkeen käytiin kioskilla, kuvailtiin hevosia tarhassa ja oltiin vain. Kuvattiin myös videopätkiä yhteen esittelyvideoon. Poistettuja kohtauksia taisi tulla astetta enemmän! Hauskaa oli :)


♥:llä Annika

7 kommenttia :

 1. Hehe ne kuvaukset xdxd Tarviin yhä paremman assistentin :dd

  VastaaPoista
 2. Mukava postaus ja kivan olonen blogi ! Komean näköinen hevonen. :)

  VastaaPoista
 3. Tän hepan lempinimi on nykyään Mersu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö missä tämä ihanuus nykyään majailee ?

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)