perjantai 1. maaliskuuta 2013

#50 Veerailua

Tänään olin Sarin tallilla Imin ja Sonjan kanssa.

                                                            Imi & Nyytti

                                                            Sonja & Apsi

Menin Veeralla koulua. Oli mukavaa päästä välillä suokillakin menemään, vaikka meinasinkin vaihtaa Prinssiin. Menin vasta viimeisessä ryhmässä, joten hoidettiin hevosia, syötiin ja kuvailtiin. Toisen tunnin aikana laitettiin Apsi kuntoon Sonjalle.

Veera meni edellisellä tunnilla, joten minun ei tarvinnut varustaa sitä. Alkukäynneissä jo tunsin, kun pohkeet eivät menneet kunnolla läpi. Onneksi aloitettiin taivuttelutehtävillä ja sain Veeran paremmin kuulolle. Taivuteltiin myös ravissa molempiin suuntiin. Tässä ongelmana oli se, että itse väännyin aina vinoon taivutuksen puolelle. Tehtiin muutamat väistöt ja suoristettiin hevoset.


Alettiin nostamaan pitkillä suorilla laukkaa ja lyhyillä sivuilla tehtiin esimerkiksi ympyrä ravissa. Laukat olivat hieman hukassa. Laukka joko nousi ja oli todella vauhdikasta, tai sitten se ei noussut ja mentiin lujaa ravia. Laukka täytyi nostaa ravista. Vaihdettiin tehtävää vielä niin, että piti nostaa vastalaukka. Tässä varsinkin meni todella huonosti! Veera lähti jo kulmista kiihdyttelemään laukkaa varten, mutta melkein aina käänsin ympyrälle niin kauan, että se tuli rauhassa.


Veera kun ei oikein ravissa malttanut mennä rauhassa, nostin laukat käynnistä. Muutaman kerran nousi väärä laukka, mutta loppuun saatiin myös muutama hyvä nosto oikeilla laukoilla. Siihen oli hyvä lopettaa! Ravailtiin vielä hetki ja kaarrettiin keskelle.

  


Tunnin jälkeen bussi oli jo lähdössä, joten en Veeraa ehtinyt purkaa. Toivon, että huominen tunti Oulunsalossa menisi paremmin! Ratsuna luvassa Silvano (:

Pahoittelen kuvien laatua, joka oli vielä pahempi ennenkuin valotin kuvia hieman. Yleensä en Sarin tallilta saa kuvia ollenkaan, joten olen tyytyväinen näihin :D Kuvista kiitokset Sonjalle ja Idamarille

♥:llä Annika

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)