lauantai 2. maaliskuuta 2013

#51 Silvano

Kuten eilen kerroin, tänään tunnillani ratsuna oli Silvano. Tallille tullessani minulla oli hirveä kiire vaihtaa vaatteet, joten värväsin pari kaveria varustamaan sen. Minulla oli muutamia ennakkoluuloja, koska Silvanostakaan ei kovin moni pidä. Alkuraveissa jo tuntui, että mikään ei onnistu. Ravi oli vielä kaiken lisäksi vaikea istua.


Ensimmäisenä tehtävänä mentiin loivaa kaarretta ja lyhyille sivuille iso pääty-ympyrä. Kaarteet nyt menivät ihan hyvin, vaikka omat jalat ja istunta oli miten sattuu. Menin ilman jalustimia ja varpaat sojottivat vähän joka ilmansuuntaan... Vauhtikin meinasi hiipua vähän väliä. Ympyröillä en saanut Silvanoa paljon taipumaan, mutta koko ajan parani.

  

Tätä tehtävää mentiin melkein koko tunti, mutta vaihdettiin niin, että pääty-ympyrä tultiin laukassa. Aluksi oli hieman ongelmia, kun käännösten jälkeen laukka vaihtuikin raviksi. Menin ympyrällä niin kauan, että laukka säilyi. Loppuun laukattiin vielä koko maneesia ympäri.

    Näyttikö se muka jossain välissä tältä ? O.o

  

En ymmärrä, miten monikaan ei tästä hevosesta tykkää. Omasta mielestäni Silvano on todella hurmaava herra! Vaikka tunti ei mennytkään ihan putkeen, jäi silti hyvä maku suuhun. Tunnin jälkeen jäin tallille vielä kuvaamaan hevosia, mutta arvatkaa vain loppuiko akku...

Anteeksi kuvapainotteinen postaus. Olen tällä kertaa jaksanut myös muuttaa kuvia hieman valoisammiksi! Kiitokset jälleen kuvista Lindalle♥ Loppuunkin vielä muutama kuva.

Huomatkaa kuinka keskityn alastuloon :D♥:llä Annika

8 kommenttia :

 1. ihaniaaaa! haluukko jatkossaki silvanon?:)en jaksa kirjautuu mutta imi täääövaa:Dd

  VastaaPoista
 2. Jees en oo ainut joka tykkää Silvanosta ees jonkun verran :--D Jaja alkoin lukijaks :DD

  VastaaPoista
 3. Hei oikeesti opeta muaki ratsastaan. Oon kade:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi, ootpa ihana :') Mutta turhaan oot kateellinen, koska osaat paremmin!

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)