sunnuntai 5. toukokuuta 2013

#68 Aina ei onnistu...


Tiistaina menin Lindalle yöksi ja keskiviikkona vietimme hauskan päivän koko talliporukan kanssa. Mukana olivat minä, Linda, Meeri, Noora, Julia, Sara, Reetta, Emmi, Elsi, Taru, Sonja ja Suvi. Paistoimme vaahtokarkkeja, kuvasimme musiikkivideota ja muuta mukavaa :)
Eilen olin ihan innoissani, kun sain tietää, että menen Saporolla vakiotuntini. Se meni edellisellä tunnilla, joten minun ei tarvinut varustaa sitä. Hyppäsin sen selkään ja alettiin verkkaamaan. Taivuttelin ensin hieman ja tein muutamat väistöt, jotta saisin sen paremmin kuulolle. Raviin lähdin kuitenkin liian rennolla asenteella, sillä en saanut Saporoa liikkumaan kunnolla.
Meillä oli puomitunti ja ajattelin, että ei tule onnistumaan. No sitä se aluksi olikin. Tultiin ravissa toisella pitkällä sivulla puomeja pitkillä väleillä ja toisella lyhyillä väleillä. Pitkät onnistuivat huomattavasti paremmin, koska Saporo otti hieman vauhtia niille. Välillä meinasi nousta laukkakin, vaikka väitin että se ei liikkunut kunnolla. Lyhyet puomit taas menivät vähän niin ja näin, sillä tultiin liian lujaa.
Kun olimme tulleen pitkillä väleillä olevat puomit muutaman kerran, Saporon ravi tuntui todella lennokkaalta. Siihen se sitten jäikin, kun tein muutaman ympyrän ja tultiin lyhyillä väleillä olevia puomeja minun pidättäessä. Jälleen yritin herätellä Saporoa liikkeelle, mutta huonoin tuloksin. Laukassakaan en saanut askelta täysin sopivaksi puomeille. Lopputunnista sain jopa tehtyä ympyrän niin, että laukka ei riko raville. Huikea saavutus!
Ravailtiin loppuverkaksi maneesia ympäri ja vasta siinä vaiheessa pystyin sanomaan, että Saporo tuntui hyvältä. Sitä ei tarvinnut koko ajan käskeä eteenpäin, kun itse rentouduin. Minulla kai on jokin mielle, että se on pakko saada liikkumaan hyvin. Loppuraveissa, kun en ajatellut yhtään miten Saporo kulkee, niin se kulkikin hyvin! Jo alkutunnista minun täytyisi löytää tuo sama rentous ilman paineita siitä, liikutaanko vai eikö. Treeniä treeniä...

Puhuin erään kaverini kanssa, mikä sai minut oikeasti miettimään. Ehkä odotan itseltäni liikaa. Olen ratsastanut hieman yli vuoden ja pärjään B-tunneilla, mutta en ole tyytyväinen. "Mitä paremmin ratsastat, sitä ankarampi olet itsellesi." Onko muilla kokemuksia? Silloin kun aloitin ratsastuksen, se oli tosi kivaa ja olin tyytyväinen pienimmistäkin edistymisistä. Nykyäänkin ratsastus on kivaa, mutta se menee siihen että yritän kaiken menevän täydellisesti. Siinä en voi onnistua, en sitten milloinkaan...!
Torstaina onkin sitten jo estekilpailut. Jos en pääse sitä ennen tunnille, niin seuraava postaus tulee sieltä. Tavoitteena olisi kuitenkin päästä hyppäämään vielä toisen kerran Elarilla ennen kisoja. Nyt haluaisin erikoispostaustoiveita, joten kommenttia tulemaan!? (:

♥:llä Annika

8 kommenttia :

 1. ah annika, kerranki joku ymmärtää mua!<3 Mulla on ihan sama juttu, vaadin iteltäni liikaa, mutta haluan vaan olla parempi ja parempi. Ratsastus ei oo musta enään niin hauskaa, jos ei jokatunti kehity ja opi jotain uutta...

  VastaaPoista
 2. Annikaaa miten ois videopostaus kisoista ;);) Sun kortille, taitai sitte jokuuuuu mutta jeee postasit! :3 Nyt oon onnellinen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se onnistuis paremmin, ku se kysymyspostaus :D Haha, kivat sulle!

   Poista
 3. Oikeesti niiiiiiin sama fiilis! Muistan itekki ku joskus tyyliin alkeisella olin niiiiin happy ku sain annan ravaan sillai suht reippaasti ja nyt ei riitä mikää :D ja kaikkein raivostuttavin juttu onki ku ratsastuksessa ei voi koskaa olla täydellinen..... :Dd

  -Reetta päällle 4v ratsastanu joka ei IKINÄ pärjäis B-tunnilla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Itekki yllätyin siitä, että sain Annan liikkumaan! Mutta Saporoa en... :o

   Poista
 4. Hm, tee kysymyspostaus(kirjottaen)? Tai videopostaus? :) tv. 6vuotta ratsastanut, always C-tasolla ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkään, että kysymyksiä ei tule tarpeeksi ): Mutta kisapäivästä yritetään kuvata videopostausta!

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)