perjantai 24. toukokuuta 2013

#73 Gone too soon...

Eilen Messi lähti Oulunsalon Ratsastuskoululta seistessään tyhjän panttina monta kuukautta. Se lähti jo aamulla, joten en ehtinyt nähdä sitä enään. Olisin tahtonut vain halata sitä, koska viimeksi olen hoitanut sitä työelämään tutustumisen aikana. Tietysti olen hieman surullinen, kun en tule enään tuota ihanaa mustaa otusta näkemään, mutta näin on paljon parempi sille!
Messin mukana lähti myös vasta tullut poni What a Dream, joka ei sopeutunut ratsastuskouluun. Näiden tilalle tuli kaksi uutta asukkia; vuonohevostamma Sarna ja KWPN ruuna Bliksem S. Varsinkin tuo jälkimmäinen on todellinen komistus! Sarna vaikuttaisi jo sopeutuneen, ja se on tehnytkin monta tuntia ongelmitta.

Tältä viikolta jouduin perumaan vakiotuntini rippikoulun vuoksi. Alkuviikosta olin muuten vain tallilla ja kuvailemassa, mutta tänään päätin mennä tunnille. Mietin kauan, että menenkö koulu vai estetunnille. Lopulta päädyin estetuntiin, ja toivoin siihe sekä Saporoa että Lenjaa. Tallille päästyäni järkytyin, koska minulle oli laitettu ratsuksi Lester. Kun jo muutenkin pelotti mennä B-tasoiselle tunnille hyppäämään, niin Lester kruunasi kaiken. Niin monissa kilpailuissa olen nähnyt sen kieltävän ulos pienimmissäkin luokissa.
Varustettuani Lesterin ja kiivettyäni selkään, alettiin verkkaamaan. Sen ravi tuntui tosi omituiselta ja muutenkin se oli herkkä ratsastaa. Koko tunnin olisi voinut olla enemmän ohjaa kädessä, mutta muuten se oli ihan kiva. Minun ilokseni hypättiin vain pieniä ristikoita harjoitellen oikeaa tekniikkaa. Tehtävät eivät olleet vaikeita, mutta olisin voinut katsoa laukat paremmin. Pelkäsin koko tunnin Lesterin kieltävän, mutta sitä se ei edes yrittänyt. Olen tyytyväinen!
8.6 on luvassa koulukilpailut, joihin ilmoittauduin Saporolla. Tarkoituksena olisi ratsastaa helppo C läpi. Pitäisi vain päästä treenaamaan kunnolla koulua vielä ennen kisoja... Noh, peukut pystyyn!

♥:llä Annika

2 kommenttia :

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)