lauantai 20. huhtikuuta 2013

#60 Changed the way you kiss me

Tähän aikaan vuodesta minulla on todella paljon menoja, ja talleilu meinaa jäädä vähemmälle. Viikonloput ovat täynnä futispelejä ja koulutehtävätkin pitäisi hoitaa. Keskiviikkona pääsin kuitenkin kuvailemaan ja tänään olin omalla tunnillani. Pakko mainita, että kerrankin olin ajoissa tallilla! Tietenkään minun ei sitten tarvinnut varustaa hevosta. Olin toivonut taas Saporoa, mutta se oli kipeänä, joten sain Lenjan.
Alkuun oli taas ongelmia jalkojen kanssa, sillä kantapäät meinasivat koko ajan eksyä Lenjan kylkiin. Sen vuoksi perse lensikin pari kertaa. Heti kun sain pohkeen oikein, Lenja kulki nätisti. Se tuntui jo verkoissa hyvältä, mutta muuttui koko ajan paremmaksi.
   
Jokaiseen kirjaimeen tehtiin voltti ja lyhyiden sivujen keskelle käyntisiirtymä. Yritin ensin istua harjoitusravissa, mutta oma ratsastukseni muuttui ihan kauheaksi. Omat varpaani eivät vain halua olla menosuuntaan päin, josta minulle huomautetaan monesti. Päätinkin sitten kevennellä koko lopputunnin, vaikka ehkä sitä istuntaakin täytyisi harjoitella... Lenja liikkui yllättävän reippaasti ja taipui hyvin.
Tultiin vielä laukassa samoja voltteja, mutta ilman käyntisiirtymiä lyhyillä sivuilla. Laukka ja tahti säilyivät myös ympyröillä, joten olin tyytyväinen. Lenjaa oli helppo ratsastaa laukassa, kun vain muisti ratsastaa pohkeella eikä kantapäällä. Tehtiin voltteja laukassa molempiin suuntiin, ja sitten ratsastettiin vielä koko uralla laukkaa eteenpäin. Tässä vaiheessa olin itse jäädä kyydistä kun Lenja lähti tosi reippaasti!
Loppuun vielä ravailtiin ja käveltiin hetki. Lenja ei jatkanut, joten sain viedä sen talliin ja purkaa. Omasta mielestäni tunti meni hyvin ja olin tyytyväinen tuohon tammaan :) Tästä tunnista en jaksanut tehdä koostetta, sillä tehtävät olivat niin tylsää katsottavaa.

Kävin toivomassa ensi viikolle Saporoa ja esteitä. Estekilpailut kun ovat tulossa, ja ilmoittauduin niihin Saporolla. Tällä kertaa hyppäämme jopa huimat 60cm! Pääsisinpä vielä edes kerran harjoittelemaan esteitä ennen kisoja, sillä omalla tunnillani olen hypännyt vain kerran viime estekisojen jälkeen... o.o

♥:llä Annika

5 kommenttia :

 1. Tosi kiva postaus ja mukavasti kuvia :)!

  VastaaPoista
 2. öä mikä saporolla on/oli, tiiäks? :/ mietin et saanko sitä maanantaina sitte, jos ei ollu semmone piene hetke ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä, mutta en usko että mitään vakavaa tai pitkäaikaista :)

   Poista
  2. Ööuh, tietääkseni Saporolla oli haava seläs(tai jossain). En oo ihan varma, mut kuulin niin. Saporo raukkaaaa..... :/

   Poista

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)