tiistai 23. huhtikuuta 2013

#63 Yksisarvinen lautasella

Tänään menin tallille kolmeksi, mutta sain istua yli puoli tuntia tekemättä mitään. Puolen aikaan sain alkaa varustamaan hevosia tunnille. Kävin myös auttamassa ratsastajat selkään. Sen jälkeen ei ollut hommia, joten piirsin yksisarvisen lautaseen Vilman kanssa taukohuoneessa. Pikkuhiljaa tallille tuli muutakin porukkaa ja sain töitä. Tehtävänä oli varustaa Lenja, jolla oli selvästi huono päivä. Se yritti koko ajan näykkiä eikä ollut yhtään yhteistyöhaluinen.

Seuraavaksi sain valita ajelenko Annan takajalat vai otanko hevoset sisään. Valitsin hevosten sisäänoton ja Sheilan varustamisen. Hieman kyllä pelotti meneekö se tänäänkään oikein, mutta suoriuduin siitä hyvin Julian avustuksella. Talutin ponin vielä maneesiin.
Väärä karsina.
Jäin Sonjan seuraksi maneesiin, kun hän kuvasi tuntia. Noin kahtakymmentä vaille kahdeksan minun täytyi varustaa Uni ja Silvano. Silvanokin meinasi kiukutella, kun ei päässyt kurkkimaan karsinan ovelta minun hoitaessa sitä. Ei mennyt kauaakaan, kun talli taas tyhjeni tunnilla olevia laskematta. Aikani kävi pitkäksi ja järjestelin muutaman harjapakin sekä laitoin heinät valmiiksi kärryyn. Niitä en kuitenkaan ehtinyt jakamaan, koska aloin siivoamaan pesupaikkaa. Puoli kymmenen maissa Niko jakoi hevosille kauroja, niin päätin lähteä kotiin. Eipä minusta enään illalla paljoa apua ollut.

Oikeastaan tallilla on ihan kivaa olla töissä, mutta aika käy helposti pitkäksi. Tosin se ei haittaa silloin, kun siellä on kavereita :D Huomenna menen aamulla kymmenen aikoihin tallille, ja tällä kertaa saan tehdä erilaisia hommia. Harmittaa vain, kun Niko sanoi ajavansa mönkijällä kahdeksan aikaan. Olisin halunnut ajaa sillä!

Anteeksi taas kuvien vähyys. Noista kuvista kiitokset Lindalle & Sonjalle♥ Vaikuttaisi kyllä siltä, että ehtisin niitä kuvia nappailla, mutta hommien aikana en ehdi. Hevoset täytyy saada valmiiksi tunneille, eikä lyhyessä ajassa ehdi ottaa kameraa esille. Töiden väleissä taas en keksi mitään kuvattavaa, mikä liittyisi aiheeseen. Varsinkin iltaisin talli on ihan tyhjä, joten siellä ei paljon kuvattavaa ole. Torstailta tai lauantailta uskaltaisin kuitenkin luvata videopostausta!
♥:llä Annika

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! Vastaan jokaiseen kommenttiin :)